Nu Smäller det :D

Om 2 timmar har bussfärden börjat :D Och nu börjar man bli taggad ^^  AYIA NAPA SHALALALALA  See Ya in a weak :D

Ayia Napa

Imorrn drar vi!!! Fan va skönt :D Ska bli sjukt kul :) Sen hem och ta stundenten, Klagar inte på livet just nu ;D Ska jobba lite senare, efter allt packande ^^ Och så blire nog lite fotboll :D KOM IGEN BAJEN!

Yay

Precis vaknat och ätit frukost efter en natts slit i garderoben på statt. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men något kul ska det väll bli =) Just nu bara 5 dagar kvar !! Fett nice ^^ Snart är allt slut! Goooigt.

Dessutom åker ju som sagt gipset av imorrn! Det är något jag längtat efter, wohoo!

Saturday

Nu äre snart time att arbeta lite! Ska bära bord och fixa lite =) Och ikväll blir det ännu mera jobb på Statt! Cash Is King! Men man måste ju slita lite för att få det... Längtar tills på måndag, för då åker gips-helvetet bort!!! Ska bli skönt som fan ^^ Och sen är det bara 6 dagar kvar nu(Y). Sjukt att skolan faktiskt är slut snart. Känns konstigt men himla skönt :) Får se vad eftermiddagen bjuder på idag :) Chao

Och så var det fredag igen!

Nu är jag hemma med min snygging och ska äta god mat med mor och far ^^ Senare vet jag inte vad det blir av :) Men något ska det allt hittas på :D Bara en vecka kvar tills vi åker till Napa nu :D Skööönt =D

If you're happy and you know it clap your hands :)

Idag har jag varit sliten som sällan förut... Efter en natt med lan så var det skönt att sova och sedan träffa min snygging :) Ska snart på möte ^^ efter det blir det kanske lite mys med mina hombres om man har tur :)

Är hyfsat sugen på att festa med!! Aiya napa snart :D Längtar som faaaaaaen!!!!

A boy brushed in red, living in black and white

Dåligt med bloggande innan äns bloggen kommit igång! Inte bra.. men men det får väl komma senare ^^ Har varit och tagit bort gipset idag :D Tyvärr fick jag plastgips i 6 veckor till och lite dåliga nyheter på det.. haha men man får se allt från den ljusa sidan ^^ Dessutom äre bara 10 dagar kvar till Aiya Napa!! Sjuukt kul ^^

Min duktiga flickvän håller på att plugga för fullt :) Men som tur va kan ja träffa henne sen :) Mysig promenad blire! :) Nu ska jag strax upp och käka !

Chao

Sleepwalker

Nu har jag och min snygging kollat på skräck film ^^ "Incubus", ingen höjdare, men man ryckte till lite ibland ändå =) Dock somnade Helenis och såg kanske en kvart av filmen :) men det var mysigt ^^ Nu blire dessutom helgen :) Ingen lektion varken imorrn eller på fredag. Egen träning iofs, men sådant orkar man inte riktigt med :( Nu ska vi sova och det ska bli skönt !

Chao chao!

Bannemej


(Min älskling tar världens bästa kort)

Igår va en kul dag! Var inne med helenis och nästan hela hennes familj och kollade Ösk-Hif :) Dock slutade matchen olyckligtvis 0-2 :( Kom igen Bajen!!! Får Bannemej börja fixa några pinnar snart!

Idag har varit en softar dag, skola först sen blev det att glida ner på mossen och kolla fotboll. IBK A-lag tog hem en skön seger mot KSK ^^ Sedan vidare till Min Snygging :) Hon är duktig och pluggar, men jag är inte lika duktig :( Men plugga är överskattat. Nu blire nog strax time för the bed. Börjar rycka i ögonlocken O.o.

See you when i see you !

My ass hurts!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och obekväm bilresa. Ska käka och sedan fara bort till min älskling! Ska vara duktig och plugga en sväng med henne också :). Men nu vankas det maaat ! Chao

Schools out!

Har tillbringat helgen i Sundsvall! Trevligt att spendera tid med släkten vilket man inte gör allt för ofta. Desutom var det ju dop ^^ Dock saknas vissa saker, som en kall öl och lite fest! Har lärt mig att öl och whisky smakar godare beroende på omständigheterna... Men men, 5 timmar bilfärd att se fram emot imorrn, YAY! Men får väll sova så tiden går fort :). Hoppas på mys med min underbara flickvän när man kommer hem! Har iaf varit duktig i helgen, pluggat en skvätt och så!!

Orkar inte fixa layout och så inatt, de få som kanske tittar in får göra det vid ett senare tillfälle och se vad det bllivit av min lilla blogg ^^

Pour some sugar on me!

Funderar starkt på att testa på livet som bloggare! Undrar dock vad en blogg som jag skulle orka hålla uppe skullr handla om? Får se va det blir och om ja orkar med det ^^.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0